search
Netflix komt deze week met 11 nieuwe series waaronder het nieuwe 'Transatlantic'

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series waaronder het nieuwe 'Transatlantic'

Deze week gooit Netflix het weer op Reality plus een paar gloednieuwe krakers van series.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 2)Verschijnt op: 6 april
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt raakt Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

The Flash (seizoen 9 - aflevering 8)Verschijnt op: 6 april
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Nadat hij wordt getroffen door bliksem ontwaakt Barry Allen uit zijn coma en ontdekt dat hij nu de gave bezit om supersnel te zijn. Zo wordt hij The Flash en gaat het gevecht met de criminaliteit aan in Central City.


Transatlantic (seizoen 1)Verschijnt op: 7 april
Genre: Drama / Geschiedenis
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze historische dramaserie speelt zich af tijdens de vluchtelingencrisis in het Marseille van 1940 en vertelt het waargebeurde verhaal over een Amerikaanse journalist die erin slaagde voor meer dan 2.000 vluchtelingen een veilige overtocht uit Frankrijk en naar de VS te regelen.


Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

3 april: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 12) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

4 april: La Firma (seizoen 1) - Reality-TV / Spelshow - In deze competitie reizen een aantal topmuzikanten naar Miami om te zien wie de volgende Latin Urban muziekster wordt.

5 april: Ennemi public (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Mysterie - Na 20 jaar in gevangenschap te hebben gezeten vindt de kindermoordenaar Guy Beranger zijn toevlucht bij de monniken van Vielsart, een klein dorpje in de Belgische Ardennen. Hij wordt onder toezicht geplaatst van de plaatselijke politie inspectrice Chloé Muller. Kort na zijn vrijlaten verdwijnt plots een klein meisje.

6 april: Beef (seizoen 1) - Komedie / Drama - Twee mensen laten een verkeerswoede-incident diep in hun geest wroeten terwijl het langzaam hun volledige gedachten en handelen consumeert.

6 april: IRL: In Real Love (seizoen 1) - Reality-TV - Vier vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde doen dat door echte en online connecties aan te gaan. Maar zullen ze uiteindelijk de virtuele romantiek kiezen of gaan ze offline?

7 april: Thicker than Water (seizoen 1) - Criminaliteit / Thriller - Het leven van een journalist ontaardt in chaos als ze haar broer van justitie beschermt en zodoende haar familie ongewild in de louche zaken van een drugsbaas laat verstrikken.

7 april: Love is Blind (seizoen 4 - aflevering 9-11) - Reality-TV / Romantiek - Alleenstaanden die geliefd willen worden voor wie ze zijn, ten opzichte van hoe ze er uit zien, besluiten mee te doen aan een behoorlijk onconventionele aanpak van het moderne daten.

Aanbevolen artikelen