search
'Secret Invasion' krijgt een duistere trailer vol suspense
Series / Trailer

'Secret Invasion' krijgt een duistere trailer vol suspense

De Marvel-serie toont een duistere sfeer in de nieuwste trailer.

De langverwachte miniserie Secret Invasion is in aantocht. Nick Fury (Samuel L. Jackson) heeft een samenzwering ontdekt en is vastbesloten deze te ontmantelen. Ook moet hij tussen alle politieke konkelingen zijn weg weten te vinden.

Fury heeft destijds vriendschap gesloten met de Skrulls, die hun thuisplaneet zijn verloren. Tot dusver hebben zij geen nieuwe thuiswereld, en een groep Skrulls onder leiding van Gravik (Kingsley Ben-Adir) besluit om het anders aan te pakken.

Ouderwetse Marvel


Fury moet zien te voorkomen dat deze groep Skrulls de planeet overneemt. Deze strijd wordt een eenzame, en afgezien van Talos (Ben Mendelsohn) en Maria Hill (Cobie Smulders) heeft hij weinig bondgenoten. Verder is daar Talos' dochter G'iah (Emilia Clarke), en het is nog maar de vraag aan wiens kant zij staat.

De belofte dat de serie duisterder zou worden dan andere Marvel-producties lijkt te worden waargemaakt. De commentaren onder de trailer zijn positief, aangezien de sfeer aan een ouderwetse Marvel doet denken. Er is veel suspense, een grimmige ondertoon en een vleugje paranoia. Dit wordt als volgt samengevat door twelvexx: "Niet alles hoeft middels grappen en kwinkslagen te gebeuren".

Secret Invasion kun je streamen vanaf 21 juni op Disney+




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen