search
Dit kleine detail geeft belangrijke hint weg voor finale 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Dit kleine detail geeft belangrijke hint weg voor finale 'Fear the Walking Dead'

Hiermee lijkt de climax van de gehele serie duidelijk te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met het achtste seizoen nadert het einde van Fear The Walking Dead gestaag. Het lijkt erop dat de groep van Morgan een laatste uitdaging moet overwinnen in het Walking Dead-universum. En de kans is groot dat deze belangrijke locatie in de serie de arena zal worden waar het verhaal tot zijn einde zal komen.

Het primaire conflict voor het achtste seizoen is duidelijk: Morgan, Madison en alle anderen zullen het moeten opnemen tegen PADRE, de organisatie waarvan Alicia ooit van overtuigd was dat het hun redding zou zijn.

In het achtste seizoen zijn het echter precies de mensen van PADRE die tegenover de groep komen staan. Het omverwerpen van de organisatie zal dus hoogstwaarschijnlijk het doel zijn van het achtste seizoen en de climax vormen van de gehele spin-off.



De arena voor het slotseizoen


Een mogelijke hint naar de afloop van de serie is te vinden in de setting van het achtste seizoen van Fear the Walking Dead. PADRE is gelegerd op een eiland, wat een ideale locatie is om jezelf te beschermen voor rennende ondoden.

De groep van Morgan heeft in de loop van de serie nooit volledig een nieuw thuis kunnen vinden. Het veilige eiland van PADRE zou dus een erg goede plek kunnen zijn voor de groep om permanent te verblijven. Het enige wat hen daarvan zou weerhouden is PADRE zelf, die van het eiland dienen te verdwijnen.

De climax van de serie


De strijd tussen de twee groepen zal dus niet eens per se verlopen om hun onderliggende vete, maar eerder om de plek waar deze vete zich afspeelt: de ultieme thuishaven tijdens een zombie-apocalyps.

Het achtste seizoen van Fear the Walking Dead zal vanaf 14 mei 2023 te zien zijn bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen