search
Waarom de Skrulls in Marvel's 'Secret Invasion' de aanval openen
Series / Nieuws

Waarom de Skrulls in Marvel's 'Secret Invasion' de aanval openen

Het verhaal van de Skrulls is complexer dan de meeste kijkers denken.

Met Secret Invasion in aantocht rijzen er veel vragen op over de mysterieuze aliens, die op het punt staan de aarde te bestormen. Hoofdrolspeler Samuel L. Jackson heeft nu onthuld wat de redenen zijn van de Skrulls om de aarde aan te vallen in de Marvel-serie.

De beroemde acteur legde op de Vanity Fair meer uit over de achtergrond van de aankomende serie. Hij vertelde onder andere dat zijn personage Nick Fury al jarenlang een bondgenoot van het Skrull-volk, en dat geldt ook voor de spion van Ben Mendelsohn.

Zoals Captain Marvel aantoonde is het volk van Thalos op zoek naar een nieuwe plek om neer te strijken. Dat is hen beloofd door Fury, en nu komen zij deze belofte verzilveren.

Acteurs aan het woord


Emilia Clarke speelt een lid van de Skrulls, die het wachten zat is in Secret Invasion. Ze deelde: "Mensen hebben lang geleden veel beloofd aan ze en er is niet veel gebeurd. Dus het is begrijpelijk dat er een zekere mate van wrok is opgebouwd."

Zij vervolgde: "Er leven veel emoties in [mijn personage], en er zijn veel confronterende aspecten in haar karakter die voortkomen uit de omstandigheden. Je begrijpt waarom ze de gevoelens heeft die ze heeft."Furieus op Fury


Samuel L. Jackson voegde aan Clarke's praatje toe:"Nick had een heel Skrull-spionagenetwerk omdat ze van gedaante kunnen veranderen en ze op plaatsen kunnen komen waar mensen dat niet kunnen. Ze hielden hun woord. Ze werkten voor hem, maar hij heeft niet gedaan wat hij zei dat hij ging doen."

Hij zei stellig: "Ze willen een huis. Ze willen leven. Ze willen leven zoals ze zijn. Ze willen leven in hun huid. Ze willen niet in de onze leven."

Op 21 juni kan je de aanval van de Skrulls meemaken in Secret invasion bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen