search
Eerste teaser Netflix-serie 'A Series of Unfortunate Events'
Series / Trailer

Eerste teaser Netflix-serie 'A Series of Unfortunate Events'

Maar wie spelen er een rol in de serie?

Update: De teaser is gemaakt door een fan, maar desalniettemin interessant om naar te kijken. Zeer professioneel gemaakt en ook erg de moeite van het bekijken waard.



Er is nog maar weinig bekend omtrent de aankomende Netflix-serie, gebaseerd om Lemony Snickets A Series of Unfortunate Events. Zo is het nog niet bekend wie aan de serie werken en weten we ook niet wie rollen gaan spelen. Wel zijn we er al achter dat ene Eleanora Poe de marketing mag doen, want zij heeft bovenstaande teaser vrijgegeven.

Ms. Poe is in de boeken de zus van Arthur Poe, de bankier die het fortuin van de Baudelaire weesjes moet overzien. Het is dus passend dat Eleanora Poe de marketing mag doen. Afgelopen jaar, toen de serie aangekondigd werd, vertelde Cindy Holland van Netflix nog het volgende: "Op zoek naar fantastisch materiaal dat zowel ouders als hun kinderen aan kan spreken, is de eerste halte voor generaties lezers A Series Of Unfortunate Events geweest. De wereld van Lemony Snicket is uniek, duister en grappig en herkenbaar. We kunnen niet wachten hem aan onze leden te laten zien."

De boekenreeks draait om de kinderen Violet, Klaus en Sunny Baudelaire, die wees worden en vervolgens een hele grote en lange reeks ongelukkige gebeurtenissen meemaken, mede dankzij de slechte Count Olaf, die het voorzien heeft op hun gigantische rijkdom. De dertien boeken zijn vertaald in 43 talen en 65 miljoen keer verkocht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen