search

Ons nieuws van dinsdag 7 juli 2015

Dominic Cooper in tweede seizoen 'Agent Carter'
Series / Nieuws

Dominic Cooper in tweede seizoen 'Agent Carter'

Howard Stark keert dus gewoon terug.

Het lijkt erop dat Dominic Cooper ook in het tweede seizoen van Marvel/ABC-serie Agent Carter te zien zal zijn. Dit meldde hoofdrolspeelster Hayley Atwell in een interview met de website Den of Geek!. Het werk aan het seizoen is nog niet begonnen, voegde ze daaraan toe.

"Ik ben nog niet begonnen met eraan werken, maar het wordt geschreven," begon Atwell. "ik weet wel, één van de dingen die ze besloten hebben, dat het zich een jaar later afspeelt. Dus het is 1947 en het speelt zich af in L.A., waardoor ik alsmaar denk aan L.A. Confidential, dat soort film noir, wat geweldig zou zijn. En ik denk dat er een nieuwe romance zal zijn, en ik denk dat er ook… Nou ja, ik denk dat bepaalde personages terugkeren. Dus Jarvis en Howard zijn er weer. Ja, we kunnen niet een serie maken zonder hen."

Van James D'Arcy (Edwin Jarvis) en Enver Gjokaj (SSR Agent Daniel Sousa) weten we al dat ze terugkeren. Dominic Cooper is de volgende op de lijst die nu bevestigd is voor het tweede seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon en Netflix passen voor 'Hannibal'
Series / Nieuws

Amazon en Netflix passen voor 'Hannibal'

De kans op het vierde seizoen slinkt met de dag.

De kans dat Hannibal een nieuw thuis vindt is nog kleiner geworden. Bryan Fuller meldt op Twitter dat Amazon en Netflix besloten hebben te passen voor het vierde seizoen. De kans dat Netflix de serie op zou pikken was al erg klein, omdat Amazon de streamingrechten in handen heeft. Dat ook Amazon besloten heeft de serie aan zich voorbij te laten gaan, maakt een nieuw seizoen nog onwaarschijnlijker.

Daar komt bij dat castleden als Hugh Dancy en Mads Mikkelsen onlangs uit hun contract vrijgelaten zijn. De hoop voor het vierde seizoen lijkt daarmee met de dag kleiner te worden, al worden er nog altijd nieuwe opties bekeken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showrunner over zesde seizoen 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Showrunner over zesde seizoen 'The Walking Dead'

Scott Gimple over nieuwe personages en het verhaal van het aankomende seizoen.

Over een paar dagen is er een Comic-Con panel voor het zesde seizoen van AMC-serie The Walking Dead. Voordat het zover is, spreekt showrunner Scott M. Gimple nog met Entertainment Weekly over het seizoen. Eerst ging hij in op de recente toevoeging van Corey Hawkins (Heath) aan de cast. Daarnaast vertelde hij wat over hoe de twee helften van het seizoen invloed op elkaar hebben.

"We hebben Heath op het internet gezien toen we hem aankondigden," begon Gimple. "Corey Hawkins speelt hem en hij is geweldig, ik ben er erg blij mee dat hij Heath tot leven brengt. Het is geweldig om te doen en hij dook vol overtuiging in. Hij is hard en sceptisch als de camera's draaien en als ze klaar zijn, is hij gewoon een maffe fan. Hij is erg blij daar te mogen zijn. Er zijn andere mensen uit de comics die we dit seizoen gaan zien en ik kijk ernaar uit om hen te laten zien aan mensen. Er zitten wel een paar mengelingen tussen, maar ook dingen die direct uit de comics komen."

Over seizoen zes vertelde hij verder: "Ik denk dat er een erg cool aspect aan de eerste helft van het seizoen zit, die bijna als een prequel op wat comic-zaken dient in de tweede helft van het seizoen. Ik denk dat er een manier is waarop Robert [Kirkman] delen van het verhaal maakten, die we nu bereiken en waar een echt verleden aan zit. Zo verwijzen mensen in de comics naar het verleden, en wij kunnen dat achtergrondverhaal vertellen op manieren die je in de comics niet te zien kreeg."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster animatieserie 'Guardians of the Galaxy'
Series / Nieuws

Poster animatieserie 'Guardians of the Galaxy'

Om de tijd te doden tot 2017, wanneer de tweede film in de bioscoop verschijnt.

De Guardians of the Galaxy zullen pas weer in 2017 in de bioscoop te zien zijn, maar krijgen later dit jaar wel een animatieserie bij Disney XD. De stemmencast bestaat uit Will Friedle (Peter Quill / Star-Lord), Trevor Devall (Rocket Raccoon), Vanessa Marshall (Gamora), David Sobolov (Drax the Destroyer), Kevin Michael Richardson (Groot) en James Arnold Taylor (Yondu / Cosmo). Hieronder vind je een poster van de show, evenals de premièredatum.

Guardians of the Galaxy gaat over het nieuwbakken team dat stuit op een vreemd voorwerp dat is verbonden met Peter Quills DNA. Het openen ervan levert een schatkaart op met daarop de locatie van een machtig wapen genaamd de Cosmic Seed, waarmee een nieuw universum tot stand gebracht kan worden. Onze helden proberen de Cosmic Seed te vinden om deze vervolgens te beschermen en uiteindelijk te vernietigen. Het allerbelangrijkste is om het wapen niet in handen van Thanos, de Collector, de Grandmaster, Ronan en Loki terecht te laten komen.

Guardians of the Galaxy gaat op 26 september in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser Netflix-serie 'A Series of Unfortunate Events'
Series / Trailer

Eerste teaser Netflix-serie 'A Series of Unfortunate Events'

Maar wie spelen er een rol in de serie?

Update: De teaser is gemaakt door een fan, maar desalniettemin interessant om naar te kijken. Zeer professioneel gemaakt en ook erg de moeite van het bekijken waard.



Er is nog maar weinig bekend omtrent de aankomende Netflix-serie, gebaseerd om Lemony Snickets A Series of Unfortunate Events. Zo is het nog niet bekend wie aan de serie werken en weten we ook niet wie rollen gaan spelen. Wel zijn we er al achter dat ene Eleanora Poe de marketing mag doen, want zij heeft bovenstaande teaser vrijgegeven.

Ms. Poe is in de boeken de zus van Arthur Poe, de bankier die het fortuin van de Baudelaire weesjes moet overzien. Het is dus passend dat Eleanora Poe de marketing mag doen. Afgelopen jaar, toen de serie aangekondigd werd, vertelde Cindy Holland van Netflix nog het volgende: "Op zoek naar fantastisch materiaal dat zowel ouders als hun kinderen aan kan spreken, is de eerste halte voor generaties lezers A Series Of Unfortunate Events geweest. De wereld van Lemony Snicket is uniek, duister en grappig en herkenbaar. We kunnen niet wachten hem aan onze leden te laten zien."

De boekenreeks draait om de kinderen Violet, Klaus en Sunny Baudelaire, die wees worden en vervolgens een hele grote en lange reeks ongelukkige gebeurtenissen meemaken, mede dankzij de slechte Count Olaf, die het voorzien heeft op hun gigantische rijkdom. De dertien boeken zijn vertaald in 43 talen en 65 miljoen keer verkocht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.