search
Nu wil ook deze grote ster een rol in 'The White Lotus' seizoen 3
Series / Nieuws

Nu wil ook deze grote ster een rol in 'The White Lotus' seizoen 3

Nu The White Lotus steeds populairder wordt, lijken steeds meer grote sterren er iets te maken mee willen hebben.

The White Lotus is vooral na het vrij recente tweede seizoen van de serie steeds populairder geworden. De HBO Max-serie trekt daardoor meer en meer aandacht van grote sterren.

In een recent interview heeft ook Jennifer Aniston aangegeven wel interesse te hebben in een rol in The White Lotus.

The White Lotus seizoen 3


Jennifer Aniston gaat al een tijdje mee, maar kennen we vooral van haar rol als Rachel Green in de klassieker Friends. In The White Lotus zou ze in de voetstappen treden van een andere Jennifer, namelijk Jennifer Coolidge.

Coolidge verscheen als een van de weinige actrices in beide seizoenen van The White Lotus. Toen Aniston gevraagd werd naar haar mening over de serie, zei ze: "Ik ben er geobsedeerd door."

Toen de interviewer voorstelde dat ze in seizoen 3 zou kunnen verschijnen, reageerde ze enthousiast. "Hoorde je dat, Mike White?"

Meer dan twintig jaar geleden speelden Aniston en Mike White - de maker van The White Lotus - samen in de film The Good Girl uit 2002. Het wordt hoogtijd dat de twee weer eens samenwerken, dus!

The White Lotus is nu te zien op HBO Max. Het derde seizoen speelt zich vermoedelijk af in Thailand, hoewel dat nog niet officieel bevestigd is.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen