search
Spin-off van 'Solo: A Star Wars Story' op de tekentafel bij Disney Plus
Series / Nieuws

Spin-off van 'Solo: A Star Wars Story' op de tekentafel bij Disney Plus

Donald Glover heeft ons een update gegeven over een mogelijke spin-off van Solo: A Star Wars Story.

De film Solo: A Star Wars Story heeft wellicht niet alles bereikt waar Lucasfilm en Disney op gehoopt hadden, maar de film heeft wel fans. En misschien zelfs nog wel meer in het verschiet voor de toekomst.

Solo: A Star Wars Story verscheen in 2018 in de bioscopen en is inmiddels te checken op Disney Plus. Komt er nog een vervolg, of een spin-off op dit verhaal? Dat zou zomaar kunnen.

Solo: A Star Wars Story spin-off


Donald Glover speelde een jonge versie van het iconische Star Wars-personage Lando Calrissian in Solo. In een recente video sprak hij over zijn meest iconische personages, en Lando was er één van. Hij was lyrisch over het personage, dat hij zonder twijfel nog weleens wil spelen.

"Ik zou graag nog een keer Lando spelen. Het is leuk om hem te zijn. Het moet gewoon de juiste zijn, het moet gewoon de juiste manier zijn om het te doen. Tijd is kostbaar. Ik denk dat iedereen in de afgelopen paar jaar, deze pandemie sh-t, tijd heeft ervaren op een manier waarop ze zijn zoals... mensen beseffen min of meer dat hun tijd waardevol is, je krijgt maar zo veel."

"Dus ik ben niet geïnteresseerd in iets dat alleen maar tijdverspilling is of gewoon een salaris. Ik breng liever tijd door met mensen die ik leuk vind. Dus het moet gewoon het juiste ding zijn. Ik bedoel, Lando is absoluut iemand met wie ik zou willen omgaan. Ik bedoel, we hebben het erover. Dat is zoveel als ik kan zeggen, weet je, zonder dat Kathleen Kennedy achter me aan komt."

Er wordt dus wel degelijk gesproken over een spin-off met Lando, maar voorlopig is er nog niets concreets in ontwikkeling. Star Wars-content verschijnt echter aan de lopende band, dus daar hoeven we niet over te klagen.

Solo: A Star Wars Story is te zien op Disney PlusInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen