search
Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) scoort belangrijke rol in 'Brave New World'
Series / Nieuws

Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) scoort belangrijke rol in 'Brave New World'

De grootschalige miniserie zal ergens in 2020 worden uitgezonden.

Ongeveer een jaar nadat hij als een jonge Han Solo te zien was in Solo: A Star Wars Story, heeft Alden Ehrenreich de hoofdrol gescoord in scifi-miniserie Brave New World. Ehrenreich is de eerste acteur die gecast is in de serie en zal de rol spelen van het personage John the Savage.

Deadline meldt daarnaast dat Brave New World niet langer door USA Network uitgezonden zal worden, maar wordt gepositioneerd als de belangrijkste serie voor de streamingdienst van NBCUniversal, die in 2020 wordt gelanceerd.

Verstoring van een utopie
In de literaire klassieker Brave New World van Aldoux Huxley zien we hoe hoofdpersonage John opgroeit in het Savage-reservaat in New Mexico, ver verwijderd van New London, de voornaamste setting van het boek. in de Savage Lands zijn, in tegenstelling tot de rest van de wereld, zaken als natuurlijke geboortes, ziektes en andere talen nog toegestaan. Wanneer New London-bewoners Bernard Marx en Lenina Crowne het gebied bezoeken en in een gewelddadige opstand verzeild raken, worden ze gered door John (Ehrenreich). Deze redding leidt ertoe dat Bernard en Lenina John meebrengen naar New London. Dit veroorzaakt echter een domino-effect dat de natuurlijke orde in de utopiaanse samenleving van New London verstoort.

Het is nog onbekend wanneer Alden Ehrenreich precies beschikbaar zal worden gesteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen