search
Chris Evans over waarom hij met Ana de Armas wilde samenwerken in 'Ghosted'
Films / Nieuws

Chris Evans over waarom hij met Ana de Armas wilde samenwerken in 'Ghosted'

Wat hem echter over de streep trok was zijn collega, Ana de Armas, waarmee hij ook al samenwerkte bij 'Knives Out' en 'The Grey Man'.

Binnenkort staat de film Ghosted klaar op Apple TV+. Er zijn veel redenen waarom Chris Evans aan het project mee wilde doen, maar eentje sprong er wel echt uit.

90s film


Volgens Chris Evans is de film grappig, omdat zijn rol eigenlijk deel uitmaakt van het publiek: hem overkomt van alles. Hij weet ook niet wat hem te wachten staat. Ghosted voelt als een jaren 90-film en is vaker te bekijken zonder dat het saai wordt, claimt de acteur.

Ana de Armas


Wat hem echter over de streep trok was zijn collega, Ana de Armas, waarmee hij ook al samenwerkte bij Knives Out en The Grey Man:

'Ze is fantastisch', legt Evans uit. 'We hebben nu een paar dingen samen gedaan, en ze is geweldig. Ze voerde ongelooflijke stunts uit in de eerste actiereeks. Ze ging er echt voor. Ik bedoel, dat zagen we ook allemaal in Bond. Ze was zo goed in Bond. Zo moeiteloos cool. Dus ja, dat was een beetje een no-brainer.' Aldus acteur Chris Evans tegen ComicBook.

Bekijk op instagram


Ghosted


In de film wordt Cole (Evans) verliefd op Sadie (De Armas) die een CIA-agente blijkt te zijn. Sadie reageert niet op zijn appjes en Cole besluit haar te verrassen. Dit verloopt niet zoals gepland. Ongewild wordt Cole haar onvoorspelbare wereld ingetrokken. De film is vanaf 21 april te zien op Apple TV+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen