search
Acteur verdedigt Raj's uitspraak in 'The Big Bang Theory' na onwijs veel kritiek
Series / Nieuws

Acteur verdedigt Raj's uitspraak in 'The Big Bang Theory' na onwijs veel kritiek

Er is onwijs veel kritiek ontstaan op een uitspraak in 'The Big Bang Theory', maar niet iedereen is het daar mee eens.

In de laatste week is er onwijs veel kritiek gekomen op een uitspraak die Raj heeft gemaakt in seizoen 2 van The Big Bang Theory, maar nu laat Indiase acteur Pritish Nandy zich horen en hij verdedigt zowel de serie als Netflix.

De uitspraak ging over actrice Madhuri Dixit. In de serie werd ze vergeleken met een melaatse prostituee. Politieke analist Mithun Vijay Kumar vond deze grap niet door de beugel kunnen en heeft een juridische verklaring naar Netflix gestuurd. Toen het nieuws bekend werd ontstond er onwijs veel kritiek op de uitspraak.

Andere mening


De meeste mensen die hun mening hebben gegeven over de uitspraak, bekritiseren Kunal Nayyar en The Big Bang Theory, maar Pritish Nandy heeft een andere mening over de kwestie.

In een interview met Times of India steunt hij niet alleen de serie, maar hij geeft ook een duidelijke reden waarom deze grap geen probleem zou moeten zijn. Lees zijn volledige uitspraak hieronder:

Nandy's commentaar


"Ik vind de opmerking niet leuk, maar de waarheid is dat fans van acteurs, net zoals sportfans, zo eenmaal praten. Ze hebben een sterke mening over de persoon die ze leuk vinden en vergelijken ze vaak neerbuigend met anderen," aldus Nandy.

Daarna gaat hij verder: "Dit is niet wat Netflix vindt van Madhuri. Dit is zelfs niet eens de mening van de schrijver van de serie. En ook niet die van de acteur. Het is de mening van een fictief personage is een fictieve serie, die laat zien hoe fans en bewonderaars over hun idolen praten en over de mensen die ze zien als rivalen van hun idolen."

En: "Het is geen laster als je het in de juiste context ziet. Als je dit laster noemt, dan kan de acteur die in een fictieve dialoog een *** wordt genoemd, de andere acteur aanklagen en beweren dat de opmerking persoonlijk was, en niet deel van een fictief gesprek."

Stream alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen