search
Netflix geeft 'Murder Mystery 2' een cliffhanger: dus 'Murder Mystery 3' moet er wel komen?
Films / Nieuws

Netflix geeft 'Murder Mystery 2' een cliffhanger: dus 'Murder Mystery 3' moet er wel komen?

Het enige nadeel is het mogelijke gebrek aan bereidheid van acteur Adam Sandler voor nog een vervolg.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Murder Mystery 2 eindigt met meer vraagtekens dan antwoorden. Dit schreeuwt om een derde deel, die er moet komen.

Fans zijn lovend


De fans zijn het er in ieder geval over eens: Murder Mystery is topvermaak waar ze geen genoeg van kunnen krijgen. Deel 1 en 2 worden heel goed bekeken.Spoilers


Het einde van het tweede deel heeft een enorme cliffhanger. De tas met een waarde van 3 miljoen wordt gestolen. De dief springt met een parachute uit de helikopter. De helikopter, waar ook de personages van Jennifer Aniston en Adam Sandler in zitten, is onbestuurbaar en crasht mogelijk. Dit laat een speelveld aan mogelijkheden open.

'Bad guy' wint


De 'bad guy' overleeft en is aan de winnende hand: een ideaal scenario voor een derde deel. Het is onduidelijk wat er met de twee hoofdpersonen gaat gebeuren, maar de kans dat ze het overleven is groot. Hoe dat gebeurt, weten we nog niet.

Voorwaarde van Sandler


Het enige nadeel is het mogelijke gebrek aan bereidheid van acteur Adam Sandler voor nog een vervolg. De acteur speelde slechts twee keer in zijn carrière in een vervolg: Grown Ups 2 en nu in Murder Mystery 2.

Er wordt wel al gesproken over een derde deel. De acteur heeft al aangegeven welke ex-sportman en acteur hem over de streep kan trekken: 'Als Shaq erin zit, doe ik mee. Ik ben altijd gelukkiger als Shaquille O'Neal in de buurt is.' Aldus de acteur tegenover Entertainment Tonight.

Netflix


Dat er een derde deel komt is al vrijwel zeker. Wanneer deze uitkomt is nog onbekend. Murder Mystery 1 en 2 zijn in de tussentijd gewoon te bekijken op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen