Dominic Cooper in tweede seizoen 'Agent Carter'

Dominic Cooper in tweede seizoen Agent Carter

Howard Stark keert dus gewoon terug.

Jim Pedd, 07-07-2015 16:43

Het lijkt erop dat Dominic Cooper ook in het tweede seizoen van Marvel/ABC-serie Agent Carter te zien zal zijn. Dit meldde hoofdrolspeelster Hayley Atwell in een interview met de website Den of Geek!. Het werk aan het seizoen is nog niet begonnen, voegde ze daaraan toe.
"Ik ben nog niet begonnen met eraan werken, maar het wordt geschreven," begon Atwell. "ik weet wel, één van de dingen die ze besloten hebben, dat het zich een jaar later afspeelt. Dus het is 1947 en het speelt zich af in L.A., waardoor ik alsmaar denk aan L.A. Confidential, dat soort film noir, wat geweldig zou zijn. En ik denk dat er een nieuwe romance zal zijn, en ik denk dat er ook" Nou ja, ik denk dat bepaalde personages terugkeren. Dus Jarvis en Howard zijn er weer. Ja, we kunnen niet een serie maken zonder hen."

Van James D'Arcy (Edwin Jarvis) en Enver Gjokaj (SSR Agent Daniel Sousa) weten we al dat ze terugkeren. Dominic Cooper is de volgende op de lijst die nu bevestigd is voor het tweede seizoen.

Bron: Den of Geek!

Lees meer over: Agent carter, seizoen 2, dominic cooper, howard stark, marvel, abc, den of geek, hayley atwell, james darcy, edwin jarvis, enver gjokaj, ssr agent daniel sousa

Informatie over de serie: Agent Carter

Populair nieuws