search
'Avatar: The Way of Water' kun je nu ook thuis kijken

'Avatar: The Way of Water' kun je nu ook thuis kijken

Eindelijk is het mogelijk om deze prachtige film van James Cameron te kijken vanuit je eigen luie stoel of gewoon lekker op de bank.

Patricia Koning
Ga weer terug naar de wonderschone wereld in Avatar: The Way of Water. Deze succesvolle film deed het megagoed aan de bioscoopkassa's en is nu beschikbaar om thuis te kijken.

Duik Pandora in samen met onder meer Kate Winslet, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang en Cliff Curtis.

Oude dreiging


In Avatar: The Way of Water hebben Jake en Ney'tiri een gezin gevormd en proberen ze er samen het beste van te maken. Ze hebben hun huis achter moeten laten en nu verkennen ze Pandora. Wanneer een oude dreiging de kop opsteekt moet Jake een moeilijke strijd voeren.

Waar nu te zien


Je kan de film onder meer huren bij Prime Video. Pathé Thuis heeft de film ook aan hun collectie toegevoegd met de mogelijkheid deze te huren.

Uiteindelijk bij Disney+


De film zal op een gegeven moment gratis te streamen zijn bij Disney+. Helaas is er nog geen releasedatum hiervoor bekend. Wanneer we hier meer over weten, gaan we dit zo snel mogelijk delen.

Wel heb je de mogelijkheid om de special Avatar: The Deep Dive te bekijken bij Disney+.

Aanbevolen artikelen