Kijkcijfers rijzen de pan uit, wordt dit de meest succesvolle Netflix-serie ooit?

Deze thrillerserie is een sensatie en stoomt door naar de Netflix Top 10 Aller Tijden.

Valeria Milić, 08-04-2023 01:14

Soms is een serie een dusdanige verrassing qua kijkcijfers dat het hard kan gaan. Waar Netflix de nodige series heeft gecanceld, kreeg spionageserie The Night Agent kort na de start een tweede seizoen!
Het huidige seizoen is gebaseerd op het enige boek dat Matthew Quirk schreef over Peter Gallagher (Gabriel Basso). Dit heeft de streaming-gigant echter niet tegengehouden.

Duizelingwekkende cijfers

Netflix gaf binnen een week na de première al accoord voor verlengen. Gezien de duizelingwekkende cijfers is dit geen verrassing te noemen. Vanaf de start op 23 maart, werd de serie 167 miljoen uur gestreamd. Dit was binnen een aantal dagen. De week van 27 maart tot en met 2 april leverde nog eens 216,4 miljoen uur op. Momenteel is de serie 385 miljoen uur gestreamd, wat betekent dat er nog zo'n 120 miljoen uur nodig is om de Top 10 Aller Tijden binnen te komen.

Deze lijst geeft de Engelstalige series aan die binnen een maand vanaf de start een bepaald aantal gestreamde uren bereiken. De verwachting is dat de Top 10 zeker gaat lukken, en als het op deze manier doorgaat eindigt de serie misschien wel in de Top 5.

De ijzersterke ontvangst van The Night Agent, die door weinig series is overtroffen, maakt begrijpelijk waarom Netflix een op het oog ongebruikelijk besluit heeft genomen.

Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.
Lees meer over: The Night Agent, Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix