search
Meest dodelijke Supe ook te zien in 'The Boys' spin-off 'Gen V'
Series / Nieuws

Meest dodelijke Supe ook te zien in 'The Boys' spin-off 'Gen V'

Jensen Ackles heeft bevestigd dat hij zijn rol van Soldier Boy opnieuw zal spelen in de The Boys spin-off Gen V.

In de finale van seizoen 3 van The Boys zien we dat Soldier Boy, gespeeld door Jensen Ackles, weer terug bij af is. Hij wordt gevangen genomen en het is nog maar de vraag of we hem terug gaan zien in het vierde seizoen van de serie.

Maar één ding is nu zeker: Ackles keert terug als Soldier Boy! Als het niet in The Boys is, dan wel in de spin-off, Gen V. Dat heeft hij onlangs bevestigd in een interview.

Soldier Boy in Gen V


We vragen ons sinds het einde van The Boys seizoen 3 af of Soldier Boy nog terugkeert in de serie, aangezien er ongetwijfeld nog veel meer kanten van zijn verhaal zijn om over te schrijven.

Ackles, die ooit schitterde in Supernatural, praatte over zijn rol in Gen V:

"Soldier Boy verschijnt kort in de nieuwe spin-off van The Boys. Sterker nog, er zijn meerdere cameos van de hoofdserie die in de spin-off zullen verschijnen. Mijn gedeelte was enorm geïmproviseerd."

Ackles geeft aan dat hij en The Boys-showrunner Eric Kripke vaak tussen de scènes door nog met nieuwe versies van het verhaal kwamen en ter plekke de scènes aanpasten.

Gen V is een The Boys spin-off die plaatsvindt op de enige school exclusief voor Supes in het The Boys-universum. De serie gaat later dit jaar in première op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen