search
Einde voor 'Manifest' nu echt in zicht met grote seizoensfinale op Netflix

Einde voor 'Manifest' nu echt in zicht met grote seizoensfinale op Netflix

Het overleefde meerdere problemen maar binnenkort is het echt afgelopen met de hitserie.

Glenn Walsh
NBC kwam in 2018 met het spannende Manifest. Een mysterieuze serie die het aanvankelijk goed deed maar na drie jaar gecanceld werd en overgenomen door Netflix. Laatstgenoemde komt nu met de releasedatum van het vierde en laatste seizoen.

Het tweede deel van het vierde seizoen zal namelijk op 2 juni te streamen zijn op Netflix. Het eerste deel werd al in november van 2022 online gezet. Nadat NBC besloot de stekker uit de serie te trekken was het besluit van Netflix om de serie over te nemen geen slecht besluit geweest. De serie werd en wordt enorm goed bekeken op de streamingdienst.

Het mysterie van vlucht 828


De serie Manifest richt zich op de passagiers en crew van Montego Air vlucht 828. Dit commerciële passagiersvliegtuig vertrok in 2013 van Jamaica naar New York. Tijdens de vlucht krijgt het toestel last van een kort maar intens geval van turbulentie. Als het vliegtuig eenmaal is geland ontdekken de passagiers dat er behoorlijk wat aan de hand is.

De vlucht heeft namelijk voor iedereen aan boord maar een paar uur geduurd, echter blijkt dat het vliegtuig van de radar was verdwenen en ineens vijf jaar later weer verschijnt. In een poging het mysterie te ontrafelen gaan een aantal voormalig passagiers op tocht om de geheimen rondom vlucht 828 te ontdekken.

Kijk alle afleveringen van Manifest op Netflix.
Aanbevolen artikelen