search
'Game of Thrones'-ster kon 'House of the Dragon' niet aanzien
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster kon 'House of the Dragon' niet aanzien

Weer laat een 'Game of Thrones'-ster van zich horen over 'House of the Dragon'.

Acht jaar langen zagen we de Deense acteur Nikolaj Coster-Waldau schitteren in de HBO-serie Game of Thrones. Hij kroop in de rol van het door schrijver George R.R. Martin gecreëerde personage Jaime Lannister.

Prequel


Je zou dan ook verwachten dat de acteur erg benieuwd zou zijn naar de prequel die vorig jaar uitkwam, House of the Dragon. Niets is echter minder waar.

"Ik heb de serie niet gezien", liet de acteur weten in een interview met Entertainment Weekly. "Op een dag zag ik de openingstitels op tv, en het was vreemd, want het was dezelfde muziek en ook de titelsequentie leek erop. En ik dacht 'Dit komt te vroeg.' Ik wacht een paar seizoenen, dan kan ik het hele ding in een keer binge-watchen."

Emilia Clarke


Eerder liet actrice Emilia Clarke (Danaerys Targaryen) al weten ook niet te kunnen kijken naar House of the Dragon. Acteur Kit Harington (Jon Snow) liet juist weten wel te kijken, en gaf aan fan te zijn van de prequel.

Fans die in tegenstelling tot Coster-Waldau niet willen wachten tot er een paar seizoenen beschikbaar zijn, kunnen het eerste seizoen gewoon zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen