search
'Strange New Worlds' seizoen 2 toont bekende 'Star Trek'-personages!

'Strange New Worlds' seizoen 2 toont bekende 'Star Trek'-personages!

Het tweede seizoen is een nieuwe stap naar de bekende 'Star Trek'-personages.

Valeria Milić
Star Trek: Strange New Worlds gaat binnen afzienbare tijd in première. Dit tot grote vreugde van de fans. Langzaam maar zeker treden de geliefde personages van de allereerste 'Star Trek' meer en meer op de voorgrond.

Op First Contact Day zijn de nieuwste personageposters vrijgegeven. Hierop was een interessant detail te bespeuren en wel op de poster van Nyota Uhura (Celia Rose Gooding).

Beslissing om aan te blijven


Op de poster waarop Uhura staat afgebeeld draagt ze namelijk een Delta-badge. Dit houdt in dat ze niet langer de rang van 'cadet' heeft, maar die van 'ensign'. In het eerste seizoen heeft de kijker gezien dat Uhura in eerste instantie twijfelt of ze wel bij Starfleet wil blijven. Uiteindelijk neemt zij de beslissing aan te blijven, wat een eerste stap zal blijken in de richting van de Uhura zoals de kijkers haar leerden kennen.

Verder is al bekend dat Kirk (Paul Wesley) in het nieuwe seizoen de bemanning zal versterken. Dit betekent dat Spock (Ethan Peck), Uhura en Kirk voor het eerst als team met elkaar te maken gaan krijgen. Hiermee is een subtiele eerste stap gezet, en gaat Star Trek: Strange New Worlds langzaam maar zeker de kant uit van de serie zoals die destijds in de jaren 60 is ontstaan.

Je kunt seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds streamen vanaf 15 juni op SkyShowtime.
Aanbevolen artikelen