Marvels 'Daredevil' cast Elektra

Marvels Daredevil cast Elektra

Elodie Yung wordt de mysterieuze potentiële liefde voor Matt Murdock.

Jim Pedd, 8 juli 2015 12:16

Marvel heeft nog een groot personage toegevoegd aan het tweede seizoen van zijn Netflix-serie Daredevil. Actrice Elodie Yung mag de rol van Elektra Natchios gaan spelen, een potentiële liefde voor Matt Murdock (Charlie Cox). In het persbericht wordt Elektra als volgt omschreven: ”een mysterieuze vrouw uit Matt Murdocks verleden, wiens gevaarlijke en exotische wegen meer kunnen zijn dan hij aan kan.”
Het personage werd in 1981 bedacht door Frank Miller en was voor het eerst te zien in Daredevil No. 168. De rol van Elektra is soms vijandelijk, soms vriendschappelijk, maar het schijnt dat ze dit seizoen vooral vriendschappelijk is. Gezien de aanwezigheid van Jon Bernthal als The Punisher, is het waarschijnlijk dat Elektra zich tussen de twee in plaatst.

”Na een wereldwijde zoektocht, vonden we in Elodie de perfecte actrice om zowel Elektra’s indrukwekkende en dodelijke fysiek, als haar psychologische complexiteit te belichamen,” vertelde Jeph Loeb. ”Samen met Charlie als Matt Murdock, brengen de twee één van de meest geliefde en tumultueuze comic book relaties tot leven, gecombineerd met alle spectaculaire actie waar de serie om bekend is komen te staan.”

Het tweede seizoen gaat naar verluidt in 2016 in première.

Lees meer over: Daredevil, seizoen 2, elektra, netflix, marvel, elodie yung, matt Murdock, Charlie cox, jon bernthal, the punisher

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws