search

Ons nieuws van woensdag 8 juli 2015

Eerste teaser van nieuwe 'X-Files' serie
Series / Trailer

Eerste teaser van nieuwe 'X-Files' serie

Mulder en Scully in januari weer te zien in reboot van de populaire serie.



Mulder en Scully keren in januari 2016 terug op onze tv- schermen en de eerste teaser waarin ze samen te zien zijn, is nu vrijgegeven en kan je hieronder bekijken. De reboot van The X Files is er eentje waar fans van de serie naar uitkijken en de teaser belooft weer veel spannends.

Om in te spelen op de anticipatie op de nieuwe afleveringen, gaat Fox elke dag een The X Files- aflevering uitzenden. Ze beginnen met de pilot waarna de volledige 201 afleveringen in chronologische volgorde voorbij komen tot aan de première van het nieuwe seizoen over 201 dagen.

In de teaser zien we stukjes van de oude serie gecombineerd met een paar beelden van de nieuwe, waarin Mulder en Scully met een zaklamp een donkere kamer binnen lopen. Opnieuw zullen David Duchovny en Gillian Anderson de populaire personages spelen. Het nieuwe seizoen zal bestaan uit zes afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd-recensie: 'Squadra Antimaffia' S4
Series / Blu-ray Review

Dvd-recensie: 'Squadra Antimaffia' S4

Een prima uitgave, maar zonder extra's.

Bedenkers: Stefano Bises, Leonardo Fasoli | Cast: Giulia Michelini (Rosalia Abate), Paolo Pierobon (Filippo De Silva), Giordano De Plano (Sandro Pietrangeli), Marco Bocci (Domenico Calcaterra), Simona Cavallari (Clauria Mares) | Jaren: 2009 "“ heden| Release: Canale 5

De antimaffia squad van Squadra Antimafia is met een nieuwe reeks te vinden in de schappen van de Nederlandse mediazaken. Opnieuw maken ze jacht op de maffiabazen van Italië, in een maar liefst 963 minuten durend vierde seizoen.

Nadat maffia-bazin Rosy Abate eindelijk achter de tralies is beland, is het leven van Claudia Mares ingrijpend veranderd. Ze is vijf maanden zwanger en zal het team binnenkort tijdelijk moeten verlaten. Hoewel Rosy tot levenslang is veroordeeld, weigert ze mee te werken met de autoriteiten. Ook al zit Rosy in een cel, het weerhoudt haar er niet van om plannen te smeden. Maar Rosy's gevangenschap brengt ook chaos en onduidelijkheid en ze heeft genoeg concurrenten die daarvan misbruik maken. In de onderwereld brandt een hevige machtsstrijd los met schokkende gevolgen…

DVD: Squadra Antimafia seizoen 4 | Duur: 939 min. | Release: juni 2015 | Video: 16:9 (1.78:1) | Audio: Italiaans Dolby Digital 2.0 | Ondertiteling: Nederlands | Discs: 5x DVD | EAN: 8-715664-114889 | Met dank aan: DFW

De Dvd-uitgave van Dutch Film Works bestaat uit een dubbeldikke Dvd-hoes met daarin de vijf schijven. Om de hoes heen zit zoals gebruikelijk een slipcover, met hetzelfde ontwerp als de Dvd-hoes zelf. Beiden tonen ons de vier hoofdpersonen van de serie. Achterop verder een uitgebreide synopsis en nog wat andere afbeeldingen uit de sfeervolle Italiaanse misdaadserie.

In de hoes tref je verder niets aan, alleen de vijf schijven, die op elkaar gestapeld zitten. Fan van dit soort constructie zijn we hier bij SerieTotaal niet, dus het is jammer dat daarvoor gekozen is. Gelukkig zit het met de beelden en de audio wel snor. Het geheel is goed te kijken op een standaard flatscreen en bevat mooie details. De serie heeft nog twee seizoenen, of en wanneer die naar Nederland komen is niet bekend.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krysten Ritter op nieuwe setfoto's Marvels 'Jessica Jones'
Series / Foto's

Krysten Ritter op nieuwe setfoto's Marvels 'Jessica Jones'

Zal de nieuwe serie van Netflix en Marvel leiden tot hetzelfde succes als dat van Daredevil?

Een reeks nieuwe setfoto's van Jessica Jones (voorheen A.K.A. Jessica Jones[/i] zijn vandaag online verschenen, en die we jullie natuurlijk niet onthouden. Op de foto's zien we een bebloede Krysten Ritter als Jessica Jones, maar wat de reden is van deze bloedspetters weten we (nog niet). Naast Ritter zijn er in de serie van Marvel/Netflix ook rollen weggelegd voor David Tennant als Kilgrave/Purple Man en Mike Colter als Luke Cage.

Ritter speelt in de serie de rol van een superheld die haar eigen detectivebureau is gestart in New York City en andere superhelden helpt met hun onderzoeken. Het eerste seizoen van de serie behelst 13 afleveringen en zal later dit jaar op Netflix te zien zijn.

Naast Ritter, Tennant en Colter zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Rachael Taylor als Patsy Walker, Mike Colter als Luke Cage, Carrie-Ann Moss als Harper, Eka Danville als Malcolm, Erin Moriarty als Hope en Will Traval als een New Yorkse agent. Melissa Rosenberg, producent van Dexter en schrijver van de Twilight-films is de showrunner van Jessica Jones.















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Daredevil' cast Elektra
Series / Nieuws

Marvels 'Daredevil' cast Elektra

Elodie Yung wordt de mysterieuze potentiële liefde voor Matt Murdock.

Marvel heeft nog een groot personage toegevoegd aan het tweede seizoen van zijn Netflix-serie Daredevil. Actrice Elodie Yung mag de rol van Elektra Natchios gaan spelen, een potentiële liefde voor Matt Murdock (Charlie Cox). In het persbericht wordt Elektra als volgt omschreven: "een mysterieuze vrouw uit Matt Murdocks verleden, wiens gevaarlijke en exotische wegen meer kunnen zijn dan hij aan kan."

Het personage werd in 1981 bedacht door Frank Miller en was voor het eerst te zien in Daredevil No. 168. De rol van Elektra is soms vijandelijk, soms vriendschappelijk, maar het schijnt dat ze dit seizoen vooral vriendschappelijk is. Gezien de aanwezigheid van Jon Bernthal als The Punisher, is het waarschijnlijk dat Elektra zich tussen de twee in plaatst.

"Na een wereldwijde zoektocht, vonden we in Elodie de perfecte actrice om zowel Elektra's indrukwekkende en dodelijke fysiek, als haar psychologische complexiteit te belichamen," vertelde Jeph Loeb. "Samen met Charlie als Matt Murdock, brengen de twee één van de meest geliefde en tumultueuze comic book relaties tot leven, gecombineerd met alle spectaculaire actie waar de serie om bekend is komen te staan."

Het tweede seizoen gaat naar verluidt in 2016 in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bloederige taferelen op nieuwe foto's 'Ash vs. Evil Dead'
Series / Foto's

Bloederige taferelen op nieuwe foto's 'Ash vs. Evil Dead'

Bruce Campbell keert later dit jaar terug als demonenslachter Ash.

In navolging op de eerste officiële foto van Ash vs. Evil Dead die afgelopen week door Starz werd vrijgegeven, hebben we nu nog twee 'groovy' foto's voor jullie. De serie is een tv-vervolg op de befaamde Evil Dead-franchise. Op deze foto's zien we wederom Bruce Campbell, inclusief kettingzaag als hand!

De serie gaat over een aan lager wal geraakte Michigan State Trooper genaamd Amanda Fisher (Jill Marie Jones), die na de gruwelijke moord op haar partner op zoek gaat naar Ash (Campbell), om aan te tonen dat hij verantwoordelijk is voor de misdaad. Amanda komt er echter al snel achter dat Ash en zijn kornuiten de enige hoop zijn tegen de plaag van de Evil Dead.

De opnames van de serie gingen afgelopen lente van start in Nieuw-Zeeland. Starz zal later dit jaar in totaal tien half uur durende afleveringen van de serie uitzenden. Sam Raimi regisseerde de eerste aflevering van Ash Vs Evil Dead. Hij schreef deze samen met zijn broer Ivan, Craig DiGregorio en Tom Spezialy. Raimi zal de serie produceren samen met Campbell, Rob Tapert en DiGregorio.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
VFX breakdown zombieaanval 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

VFX breakdown zombieaanval 'Game of Thrones'

Een indrukwekkende schets van het werk achter de schermen.

[video_embed]1157[/video_embed]

Game of Thrones beleefde met zijn vijfde seizoen een wel heel controversieel seizoen. Van de aflevering Hardhome wisten velen wel iets duidelijk te zeggen: het bevatte één van de beste veldslagen die tot nu toe getoond werd in de serie. Bovenstaande video is een VFX breakdown van die specifieke veldslag, waarin we zien hoe de animatoren van HBO ervoor zorgden dat de zombie-aanval zo echt mogelijk overkwam.

In de vijf minuten durende video laat het Spaanse bedrijf El Ranchito de belangrijkste delen van het werk zien. Mooi daarvan is dat de focus niet alleen ligt op het maken van de zombies, maar bijvoorbeeld ook het praktische werk dat kwam kijken bij het maken van de reus die tussen de mensen in stond.

Hier kan je onze recap lezen van de aflevering.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.