Bloederige taferelen op nieuwe foto's 'Ash vs. Evil Dead'

Bruce Campbell keert later dit jaar terug als demonenslachter Ash.

Zilko Tarici, 08-07-2015 10:05

In navolging op de eerste officiële foto van Ash vs. Evil Dead die afgelopen week door Starz werd vrijgegeven, hebben we nu nog twee 'groovy' foto's voor jullie. De serie is een tv-vervolg op de befaamde Evil Dead-franchise. Op deze foto's zien we wederom Bruce Campbell, inclusief kettingzaag als hand!
De serie gaat over een aan lager wal geraakte Michigan State Trooper genaamd Amanda Fisher (Jill Marie Jones), die na de gruwelijke moord op haar partner op zoek gaat naar Ash (Campbell), om aan te tonen dat hij verantwoordelijk is voor de misdaad. Amanda komt er echter al snel achter dat Ash en zijn kornuiten de enige hoop zijn tegen de plaag van de Evil Dead.

De opnames van de serie gingen afgelopen lente van start in Nieuw-Zeeland. Starz zal later dit jaar in totaal tien half uur durende afleveringen van de serie uitzenden. Sam Raimi regisseerde de eerste aflevering van Ash Vs Evil Dead. Hij schreef deze samen met zijn broer Ivan, Craig DiGregorio en Tom Spezialy. Raimi zal de serie produceren samen met Campbell, Rob Tapert en DiGregorio.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: ash vs evil dead, evil dead, rob tapert, bruce campbell, sam raimi, lucy lawless, mimi rogers

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix