search
Deze gave 'Avatar 2'-beelden zie je binnenkort thuis op de buis

Deze gave 'Avatar 2'-beelden zie je binnenkort thuis op de buis

'Avatar: The Way of Water' is dan eindelijk beschikbaar om te kopen of te huren zodat je deze thuis kan bekijken wanneer je wilt. Ook volgen er snel nieuwe bonus features die dan beschikbaar zijn om thuis te kijken.

Patricia Koning
De kaskraker van James Cameron is nu te bekijken voor een ieder die dat wil. Je kan deze huren of kopen bij diverse diensten. Uiteindelijk zal de film gratis te streamen zijn bij Disney+.

Men kan niet genoeg krijgen van de prachtige film en alle spectaculaire beelden. De film is al beschikbaar, snel volgt er nog meer.

Bonus features


De film is nu uitgebracht voor ons thuisscherm en hopelijk volgen snel bij ons de spectaculaire bonus features. Prime Video lijkt deze vooralsnog niet in Nederland te hebben vrijgegeven. Bij Disney+ zullen ze, als de film te streamen is, wel beschikbaar zijn.

De lijst van bonus features op een rij:
- Building the World of Pandora
- Capturing Pandora
- The Undersea World of Pandora
- The Challenges of Pandora's Waters
- Pandora's Returning Characters
- Pandora's Next Generation
- Spider's Web
- Becoming Na'vi
- The Reef People of Pandora
- Bringing Pandora to Life
- The RDA Returns to Pandora
- The New Characters of Pandora
- The Sounds of Pandora
- New Zealand – Pandora's Home
- Casting
- Stunts
- The Lab
- The Troupe
- 'Nothing Is Lost (You Give Me Strength)' Music Video
- Theatrical Trailers 1 & 2

Video


In onderstaand filmpje, horende bij één van de bonus releases, zie je van diverse mensen een korte beleving over het filmen en het acteren van onderwater scènes. Kate Winslet zegt onder meer het volgende.

"Het is niet alleen de lichamelijke uitdaging en het goed kunnen inhouden van je adem. (...) Ook je bewegingen in het water zijn zo anders dan je gewend bent."Waar nu te zien


Je kan de film onder meer huren bij Prime Video. Pathé Thuis heeft de film ook aan hun collectie toegevoegd met de mogelijkheid deze te huren.

Hopelijk snel bij Disney+


Momenteel weten we nog niet wanneer je de film en de bonus features kan streamen bij Disney+ als je daar een abonnement hebt. Ze zullen hopelijk over een niet al te lange tijd te streamen zijn bij de dienst.

Aanbevolen artikelen