search
'Kwestie van Geduld' stoot groot succes van Netflix van eerste positie

'Kwestie van Geduld' stoot groot succes van Netflix van eerste positie

Deze film van eigen bodem stoot 'Murder Mystery 2' van de eerste positie en verzilverd dit plekje voor zichzelf.

Patricia Koning
De laatste tijd zien we steeds vaker dat Netflix films toevoegt van eigen bodem. Vanaf 6 april kan je bij de streamer Kwestie van Geduld bekijken. Deze film pakt nu de eerste positie in de Netflix Top 10 en laat Murder Mystery 2 achter zich.

Stad of dorp


Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden.

In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

Cast en regie


In deze komedie met romantisch tintje zien we onder meer Barbara Sloesen, Frans Dam, Manuel Broekman, Genelva Krind, Juliette van Ardenne, Bianca Krijgsman en Huub Smit.

Regie van de film was in handen van Ruud Schuurman, bekend van Alles is zoals het zou moeten zijn en hij heeft alweer een aardig tijdje geleden afleveringen geregisseerd van Westenwind.

Voorproefje


Vanaf afgelopen donderdag is het mogelijk om de film te streamen bij Netflix. Bekijk hieronder de trailer en zie voor jezelf of je deze film gaat toevoegen aan je kijklijstje.

Aanbevolen artikelen