search
Check hier het mislukte televisiedebuut dat Jim Parsons al ver vóór 'The Big Bang Theory' maakte
Series / Nieuws

Check hier het mislukte televisiedebuut dat Jim Parsons al ver vóór 'The Big Bang Theory' maakte

Jim Parsons debuteerde niet met 'The Big Bang Theory' maar had 5 jaar eerder al een kleine rol een serie.

De grote ster van The Big Bang Theory is natuurlijk Jim Parsons in zijn rol als Sheldon Cooper. De meeste mensen denken dat zijn grote doorbraak ook zijn debuut als acteur was. Dit is echter niet het geval, Parsons debuteerde al eerder op televisie. Dat was een stuk minder succesvol.

Ed


Jaren voor de The Big Bang Theory had Parsons namelijk een klein rolletje in de serie Ed van NBC. Hij speelde daarin in één aflevering in het derde seizoen als parkeerwachter Chet.

Ondanks dat dit eenmalige optreden niet tot een vervolg leidde en hij verder dus geen rol kreeg in de serie Ed, heeft Parsons toch alleen maar goede herinneringen aan zijn debuut op televisie.

Quote


"Het was een heel klein onderdeel in de serie maar ik was erg opgewonden. Ik was erg tevreden over mijn rol en genoot van de schoonheid van de set. Eén van de beste dingen die ik me herinner is hoe de cast me opving. Ik realiseer me nu hoe aardig en inclusief ze voor me waren toen ik die dag op de set was".

Zie hier Parsons' televisiedebuut nog eens terug:


Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram





De betreffende aflevering is uitgebracht in 2002 en zat dus nog 5 jaar voor zijn definitieve doorbraak als Sheldon Cooper in The Big Bang Theory.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen