search
Makers willen zich al 2 jaar "niet haasten" voor seizoen 2 van sci-fi serie 'Arcane'
Series / Nieuws

Makers willen zich al 2 jaar "niet haasten" voor seizoen 2 van sci-fi serie 'Arcane'

De populaire game-adaptatie zal helaas dit jaar nog niet verschijnen.

Seizoen 1 van Arcane was voor de makers een onverwacht succes. Ze moesten dan ook halsoverkop een tweede seizoen maken, maar dat loopt toch niet zo gesmeerd.

Arcane werd al heel snel vernieuwd voor een tweede seizoen, maar dat is ondertussen al meerdere jaren geleden. Het nieuws kwam namelijk al in november 2021.

De CEO van Riot Games, Nicolo Laurent, heeft nu eindelijk een reden gegeven waarom het zo lang duurt. Ook kwam hij met een update over seizoen 2.

Het duurt allemaal wat langer


Volgens Laurent verwachtte het team niet dat seizoen 1 zo populair zou zijn. Daarom waren ze nog niet begonnen aan een tweede seizoen.

Leer hieronder de volledige quote:
"Ik heb net de derde aflevering van seizoen 2 bekeken. We boeken er vooruitgang mee. Het is nog niet klaar en daar zijn twee redenen voor: u wilt de kwaliteit, we willen ons gewoon niet haasten. Dus dat kost tijd, en dat is een goede reden. De slechte reden is dat we eerlijk gezegd niet wisten of seizoen 1 een succes zou worden. Dus we begonnen pas daarna aan seizoen 2. En dus, als ik had geweten dat Arcane succesvol zou worden, hadden we seizoen 2 veel eerder kunnen beginnen. Maar we wisten het niet, dus wachtten we een beetje en dus betalen we nu de prijs."

Bekijk hieronder de trailer en stream Arcane op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen