Dit kun je in 'Succession' verwachten na de schokkende gebeurtenis in aflevering 3

Na de schokkende gebeurtenissen in aflevering 3 licht de trailer een tipje van de sluier op.

Valeria Milić, 10-04-2023 18:59

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Dat de Roys als familie bij het minste of geringste klaarstaan om elkaar de loef af te steken is geen verrassing. Het slotseizoen is echter nog maar nauwelijks begonnen of de strijd begint al.
Weinigen hadden kunnen vermoeden dat Logan (Brian Cox) zo onverwacht zou komen te overlijden. Nu de patriarch er niet meer is zijn de kaarten opnieuw geschud. Het enige dat hetzelfde is gebleven, is de moordende competitie.

Bondgenoot kwijt

De trailer geeft een voorproefje van hetgeen de kijkers kunnen verwachten. Karl (David Rasche) maakt in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk dat Tom (Matthew Macfadyen) geen poot heeft om op te staan. Hij is zijn enige bondgenoot kwijt, en Shiv (Sarah Snook) kan hem om begrijpelijke redenen niet uitstaan.

De excentrieke Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) is nog steeds van plan om Waystar Royco over te nemen, en staat nu duidelijk sterker. Tot slot willen Logan's kinderen nog steeds hun deel van de koek, maar het is nog maar de vraag of zij überhaupt tot samenwerking in staat zijn. Succession gaat duidelijk een allesbehalve voorspelbaar einde tegemoet.

Kijk Succession op HBO Max.Lees meer over: Succession, Nicholas Braun, Brian Cox, Kieran Culkin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam