search
Je raadt nooit van wie Joey's hondenbeeld uit 'Friends' echt was
Series / Nieuws

Je raadt nooit van wie Joey's hondenbeeld uit 'Friends' echt was

De geheime betekenis achter de gigantische keramische hond uit Friends.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Echte Friends fans weten natuurlijk precies over welke hond dit gaat. De hond heeft niet alleen een rol in de serie, maar ook achter de schermen.

Het verhaal in de serie over de grote witte, keramische hond is heel interessant. Joey kocht Pat de hond namelijk van zijn salaris van Days of Our Lives. Hij lette echter niet op wat hij in een interview zei en is daarna heel snel uit de serie geschreven.

Joey kon hierdoor zijn nieuwe appartement en dure interieur niet betalen en moest uiteindelijk alles weer verkopen. Als echte goede vriend kocht Ross Pat de hond terug voor Joey, aangezien dat het enige was wat hij kon betalen.

Een grote symbolische hond


Daarna stond de hond dus symbool voor vriendschap en als herinnering dat Ross veel om zijn vrienden geeft. Maar ook achter de schermen heeft de hond heel wat betekenis.

Net zoals Joey, had Jennifer Aniston de hond om een heel goede rol te vieren. Aniston had de hond echter als cadeau gekregen en later heeft ze deze aan de decorontwerpers van Friends gegeven. Nadat Friends afgelopen was, heeft Aniston de hond weer teruggekregen.

Bekijk hieronder de iconische entree van Joey en Chandler op de hond en stream Friends op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen