search
Schokkende twist in derde aflevering 'Succession' seizoen 4
Series / Nieuws

Schokkende twist in derde aflevering 'Succession' seizoen 4

De serie staat bekend om zijn onverwachte wendingen, maar dit zag toch echt niemand aankomen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de populaire HBO-serie Succession werden tot nu toe twee keer verrast door grote gebeurtenissen in het vierde seizoen. Eerst kondigde bedenker Jesse Armstrong aan dat dit seizoen het laatste zou zijn, en vandaag werd in aflevering 3 plots een ingrijpende gebeurtenis onthuld.

Megatwist


De patriarch van de familie Roy, Logan (Brian Cox), is opeens overleden, wat de koers van de resterende afleveringen volledig verandert.

De serie draaide altijd om de vraag wie Logan zou opvolgen als leider van Waystar/Royco wanneer hij besloot met pensioen te gaan. Nu Logan is overleden, moet het bedrijf dus echt op zoek naar een nieuwe leider.

En hoewel Logans gezondheidsproblemen een terugkerend thema waren in de serie, is de timing van zijn overlijden toch wel een verrassing. Met nog maar een paar afleveringen te gaan, zullen de kinderen van de Roys moeten zien te achterhalen wat hun volgende stappen zijn zonder de begeleiding van hun vader.

Het overlijden van Logan verraste ook veel personages in de serie, omdat ze allemaal aanwezig waren bij het huwelijk van Connor op het moment van zijn overlijden.

Hoe gaat dit eindigen?


In de toekomst zal de strijd om de controle over het bedrijf nog intenser worden. Tenzij Logan al een opvolger heeft aangewezen, moet de raad van bestuur een beslissing nemen. Dit zou kunnen betekenen dat iemand buiten de Roy-familie, zoals Gerri, de leiding krijgt.

De laatste afleveringen van de serie zullen echter waarschijnlijk intensieve concurrentie tussen alle personages laten zien, omdat ze strijden om de leegte op te vullen die door het overlijden van Logan is ontstaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen