search
Plannen voor de toekomst 'Star Wars: The Bad Batch' officieel bekendgemaakt
Series / Nieuws

Plannen voor de toekomst 'Star Wars: The Bad Batch' officieel bekendgemaakt

Tijdens de recente Star Wars Celebration is aangekondigd hoe de toekomst van de animatieserie eruitziet.

De Star Wars Celebration is een conventie voor fans uit de hele wereld. Liefhebbers van de franchise kunnen hier hun hart ophalen wat 'Star Wars' betreft.

Tijdens het panel dat specifiek over Star Wars: The Bad Batch ging hebben de producenten Brad Rau, Jennifer Corbett, en Athena Portillo bevestigd dat er inderdaad een derde seizoen komt. Dit is tevens het laatste.

Bevrijden strijdmakkers


Bij deze onhulling bleeft het echter niet. De makers teasden de toekomstige missie van Clone Force 99. Op de officiële website van 'Star Wars' wordt dit samengevalt. Omega en Crosshair zitten nog steeds gevangen. Hunter laat het hier niet bij zitten, en is van plan om hun strijdmakkers liever vandaag dan gisteren te bevrijden.

Beiden zitten echter gevangen in Mount Tantiss, de basis van het kloonproject van het Keizerrijk. De Keizer is druk in overleg met Dr. Royce Hemlock, hoofd van het kloonproject. "Deze locatie moet goed beveiligd zijn," aldus de Keizer. "Jouw genie is van het grootste belang voor het Keizerrijk," besluit Palpatine. De missie om Omega en Crosshair te bevrijden zal duidelijk geen makkelijke zijn.

Tijdslijn animatieserie


Star Wars: The Bad Batch speelt zich af tussen de prequelserie en de drie allereerste 'Star Wars'-films. De makers verduidelijken hiermee de mythologie van de wereld van 'Star Wars'.

Er wordt onderling overlegd zodat de diverse films en series goed op elkaar aansluiten. Corbett: "We werken samen met de Lucasfilm Story Group, en bij de vergaderingen bespreken we de verhaalijnen. Op die manier blijft het geheel consistent en zijn we verzekerd van een goede samenwerking".

Je kunt Star Wars: The Bad Batch bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen