search
Grote fantasyfilm van Disney+ krijgt indrukwekkende trailer: 'Peter Pan & Wendy'

Grote fantasyfilm van Disney+ krijgt indrukwekkende trailer: 'Peter Pan & Wendy'

Al eerder kwam Disney+ met een trailer naar buiten voor de fantasyfilm 'Peter Pan & Wendy'. Nu geeft Disney+ ons een nieuwe trailer met nog veel meer magische beelden.

Patricia Koning
Disney+ geeft ons een nieuwe trailer vol met mooie en magische beelden. De eerste trailer van een paar weken terug, werd niet overal even goed ontvangen.

Het verhaal


Peter Pan & Wendy introduceert Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter zich te laten. Zij ontmoet Peter Pan, hij weigert het om op te groeien.

Samen met haar broertjes en Tinker Bell, reist ze met Peter naar de magische wereld van Neverland. Hier ontmoeten ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook. Zo begint een spannend en gevaarlijk avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

Klassieker


Deze film is net als eerdere remakes geïnspireerd door het origineel. Wat we eerder al in de trailer zagen en nu eigenlijk weer is dat de film toch meer draait om Wendy dan dat eerdere verhalen deden.

Achter de film


Peter Pan wordt gespeeld door Alexander Molony en de rol van Wendy wordt gespeeld door Ever Anderson. Jude Law is één van de grotere namen in deze film. Hij neemt de rol van Captain Hook op zich. Andere rollen worden onder meer vertolkt door Yara Shahidi, Jim Gaffigan en Florence Bensberg.

De film is geregisseerd door David Lowery. Hij is ook wel bekend van zijn werk aan A Ghost Story en The Old Man.

Indrukwekkende beelden


Vanaf 28 april kan je de magische film gaan streamen bij Disney+.
De nieuwe trailer kan je hieronder bewonderen.Mocht je de eerste trailer nog niet gezien hebben, dan kun je deze ook hier nog terugkijken.

Aanbevolen artikelen