search
Prachtige beelden uit 'Star Wars'-serie 'Visions' seizoen 2
Series / Trailer

Prachtige beelden uit 'Star Wars'-serie 'Visions' seizoen 2

De animatie-anthology heeft na het goed bekeken eerste seizoen een vervolg gekregen.

Lucasfilm begon de laatste dag van de Star Wars Celebration-conventie door de eerste trailer vrij te geven voor het tweede deel van de bejubelde anthology-serie Star Wars: Visions.

Stop-motion


De preview toont beelden van de negen korte films die deel uitmaken van het nieuwe seizoen, waarvan er twee zeer verwacht uit de koker komen van de makers van het Britse Aardman Animations, dat we kennen van Wallace & Gromit) en Shaun the Shee[), en Cartoon Saloon uit Ierland (Wolfwalkers, Song of the Sea). Hun bijdragen worden respectievelijk 'I Am Your Mother' en 'Screecher's Reach' genoemd.

Andere korte films zijn onder meer 'Sith' van El Guiri uit Spanje, 'In the Stars' van Punkrobot uit Chili, 'Journey to the Dark Head' van Studio Mir uit Zuid-Korea, 'The Spy Dancer' van Studio La Cachette uit Frankrijk, 'The Bandits of Golak' van 88 Pictures uit India, 'The Pit' van D'art Shtajio uit Japan in samenwerking met Lucasfilm, en 'Aau's Song' van Triggerfish uit Zuid-Afrika.

Het seizoen biedt een verscheidenheid aan animatiestijlen en verhalen - variërend van 2D, 3D en stop-motion. Elke korte film is beïnvloed door de geschiedenis van het land van de studio.

Een oude bekende


De volledige castlijst is ook bekendgemaakt, met o.a. Denis Lawson, die zijn rol als Wedge Antilles uit de originele trilogie opnieuw vertolkt in de Aardman- short. Verder horen we ook Anjelica Huston, Daveed Diggs, Daniel Dae Kim, Cynthia Erivo en Anika Noni Rose.

Star Wars: Visions - Volume 2 is vanaf 4 mei exclusief beschikbaar om te streamen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen