search
Bekijk deze mysterieuze scifi-actiefilm bij HBO Max
Films / Featured

Bekijk deze mysterieuze scifi-actiefilm bij HBO Max

Sommige omschrijven deze film als een thriller, sommige als mysterieus, anderen weer als een actiefilm of een sci-fi film. De conclusie is, dat je van dit alles wel wat terugziet in 'Tenet'.

Tenet uit 2020 van regisseur Christopher Nolan kan je streamen bij HBO Max. Mocht je van een film houden die anders is als alle anderen, dan moet je deze zeker aan je watchlist toevoegen.

Eén woord


Een geheim agent krijgt één enkel woord als wapen en wordt op pad gestuurd om het begin van de Derde Wereldoorlog te voorkomen. Hij moet door de tijd reizen en de natuurwetten ombuigen om zijn missie tot een goed einde te brengen.

Regie en cast


De regie van de film was in handen van Christopher Nolan. Nolan is uiteraard bekend van Inception, Interstellar en The Prestige.

De film bevat ook een aantal grote namen zoals John David Washington, Robert Pattinson, Juhan Ulfsak en Elizabeth Debicki.

Visuele verbazing


Op IMDB zien we een mooie score van 7.3/10. Op Rotten Tomatoes zijn de scores toch wel wat minder. 69% onder de recensenten en 76% onder het publiek.

"Christopher Nolan heeft opnieuw gedaan waar hij goed in is: een opwindende filmervaring creëren die erop gericht is je visueel te verbazen en je intellectueel uit te dagen."

"'Tenet' is een van Nolans meest cerebrale films, even verwarrend als sprankelend."

"Nooit vertragen om veel uit te leggen of een passief moment toestaan. 'Tenet' vereist bijna een tweede of derde kijkbeurt, allemaal onderdeel van het Nolan-patroon dat blockbusters creëert om geld te verdienen."

Zeker gaan kijken


Mocht je Tenet nog niet gezien hebben of nog een tweede, derde of vierde keer willen zien, dan kan je de film streamen bij HBO Max.

Hier een indruk van de film, welke alles behalve standaard is te noemen. Ga jij hem kijken?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen