search
Kim Kardashian krijgt haar eigen rol in 'American Horror Story'
Series / Nieuws

Kim Kardashian krijgt haar eigen rol in 'American Horror Story'

De cast van 'American Horror Story' seizoen 12 krijgt een spannende update.

Seizoen 12 van American Horror Story krijgt twee nieuwe castleden, namelijk Kim Kardashian en terugkerende ster Emma Roberts.

American Horror Story loopt al sinds 2011 en in elk seizoen zien we nieuwe thema's, personages en verhalen. Roberts was eerder al te zien in het derde seizoen van de horrorserie.

Emma Roberts


In seizoen 3 had ze de rol van Madison Montgomery, een telekinetische tienerheks. Het was toen al bekend dat ze zou terugkeren om een nieuw personage te spelen in latere seizoenen.

Het is echter nog onduidelijk of Roberts in het nieuwe seizoen daadwerkelijk een nieuwe rol gaat spelen, of dat ze toch terugkeert om de rol van haar heks te herpakken.

Kim Kardashian


Een nieuw rapport van THR bevestigt nu dat Kim Kardashian ook een rol krijgt in seizoen 12 van American Horror Story. Volgens het rapport zou de rol die Kardashian krijgt speciaal voor haar zijn geschreven.

De maker van de serie, Ryan Murphy, zegt dat haar personage "leuk, stijlvol en uiteindelijk angstaanjagend" is. Bekijk hieronder de tweet waarin Kardashian het nieuws zelf aankondigt.Disney+


Stream alle seizoenen van American Horror Story op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen