search
Netflix onthult trailer scifi-serie 'Black Knight': "De zuurstof is bezorgd"
Series / Trailer

Netflix onthult trailer scifi-serie 'Black Knight': "De zuurstof is bezorgd"

Hoe kan de mensheid overleven in een wereld zonder zuurstof?

Netflix heeft onlangs een spannende teaser onthuld van de veelbelovende Zuid-Koreaanse serie Black Knight. In een nabije toekomst is Korea veranderd in een dystopisch oord, waar men moet vechten tot de dood om te kunnen blijven ademen. Bekijk de spannende teaser gauw hieronder.

Naast dramaseries zet Netflix ook in op andere genrefilms en -series, afkomstig uit Zuid-Korea. Met onheilspellende films en series als Train to Busan en The Kingdom in het achterhoofd past de gloednieuwe Black Knight exact binnen dit straatje.

Waar gaat Black Knight over?


De synopsis van de nieuwe serie luidt: "In het jaar 2071 zijn mensen afhankelijk geworden van ademhalingsmaskers om te kunnen ademen en te overleven. Slechts één procent van het menselijk ras heeft deze ramp kunnen overleven."

De synopsis gaat door: "Op het verlaten Koreaanse schiereiland is een strikte sociale klassenverdeling ingesteld. Koeriers van zuurstof spelen een cruciale rol binnen dit systeem, en voor vluchtelingen is een koerier worden hun enige hoop om te overleven."

Vanaf 12 mei is Black Knight te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen