search
Deze 4 razend populaire realityseries mag je niet missen op Netflix
Series / Featured

Deze 4 razend populaire realityseries mag je niet missen op Netflix

Deze week komen er zelfs 2 nieuwe seizoenen aan van deze series!

Deze week heeft Netflix grote plannen op het vlak van realityseries. Er komen onder andere nieuwe seizoenen uit van The Real Housewives of Beverly Hills en Keeping Up With the Kardashians. Check hieronder 4 tips van razend populaire realityseries, allemaal op Netflix.

Love Is Blind | Netflix | 4 seizoenen



Mannen en vrouwen gaan op zoek naar liefde en maken kennis met elkaar zonder elkaar ooit te hebben gezien. Ze gaan op date in afzonderlijke pods en kunnen alleen communiceren via een muur. Als er een verbinding ontstaat, kunnen ze elkaar ontmoeten en verder gaan met hun relatie.



Keeping Up With the Kardashians | Netflix | 2 seizoenen



In deze realityserie volgt de kijker het dagelijkse leven van de Kardashians, een van de beroemdste families in de entertainmentindustrie. We zien hoe ze omgaan met hun drukke levensstijl, hun onderlinge relaties en hun werk.

Vanaf zaterdag 15 april is tevens het dertiende seizoen op Netflix te vinden.


The Real Housewives of Beverly Hills | Netflix | 2 seizoenen



In deze realityshow volgt de kijker het leven van een groep vrouwen uit de hogere klasse van Beverly Hills. We zien hoe ze omgaan met hun persoonlijke en professionele leven, hun familie en hun vrienden, en hoe ze elkaar steunen (of juist tegenwerken) in hun onderlinge relaties.

Vanaf zaterdag 15 april is tevens het achtste seizoen op Netflix te vinden.



Below Deck | Netflix | 2 seizoenen



Op de luxe jachten van de rijken der aarde ziet de kijker hoe de bemanning deze jachten runt en de gasten bedient. Het leven op zee kan behoorlijk zwaar zijn, maar er ontstaan ook vaak romantische en dramatische situaties tussen de bemanningsleden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen