search
Waarom 'Better Call Saul'-ster Bob Odenkirk nooit in het MCU zal verschijnen
Series / Nieuws

Waarom 'Better Call Saul'-ster Bob Odenkirk nooit in het MCU zal verschijnen

De Saul Goodman-acteur geeft aan liever een wat gegronder personage te spelen.

Er doen geruchten de ronde dat Bob Odenkirk misschien weleens in het Marvel Cinematic Universe gaat verschijnen. Niets is echter minder waar, als we de bekende acteur mogen geloven.

Bob Odenkirk kennen we vooral als de grappige en slimme advocaat Saul Goodman, of Jimmy McGill. Hij verscheen voor het eerst in Breaking Bad, maar fans hielden zoveel van hem dat hij een eigen spin-off kreeg genaamd Better Call Saul.

Bob Odenkirk in het MCU?


Better Call Saul kwam vorig jaar na zes seizoenen ten einde, waardoor het avontuur van Saul Goodman nu toch echt voorgoed afgerond lijkt te zijn. Maar voor de carrière van Odenkirk hoeft natuurlijk niet hetzelfde te gelden.

In 2021 verscheen de beste man in de film Nobody, waarin hij de hoofdrol speelde. Voor de toekomst heeft hij nog niet veel grote projecten op de planning staan. Maar er is altijd het Marvel Cinematic Universe, waar alle bekende acteurs welkom lijken te zijn.

Maar fans van het MCU hoeven Odenkirk niet in die wereld te verwachten. Dat is niet de soort rol die hij leuk vindt om te spelen, gaf hij onlangs aan in een interview:

"Ik hou er altijd van om dingen geaard, herkenbaar en kleiner te houden. Ik denk niet dat ik voor die wereld ben gebouwd. Ik ben gebouwd voor personages die je het gevoel geven dat die gast naast je zou kunnen wonen."

Geen MCU voor Bob Odenkirk, dus. Toch zijn we allemaal razend benieuwd in welke film of serie deze geweldige acteur binnenkort te zien zal zijn.

Check Better Call Saul nu op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen