Toks Olagundoye gecast in seizoen 8 van 'Castle'

Actrice was hiervoor te zien in 'The Neighbours'

Michelle Iwema, 09-07-2015 14:17

Toks Olagundoye zal in het achtste seizoen van Castle een van de vaste personages gaan spelen. Zij krijgt de rol van een voormalige Scotland Yard politieagente genaamd Hayley Vargas die bekend staat om haar vrije geest en pit. Zij is nu aan de slag gegaan als een beveiligingsspecialist en is niet bang om de regels aan haar laars te lappen, om zaken gedaan te krijgen. Waarschijnlijk zal Olagundoye's personage in de seizoensopening van 21 september aanstaande worden geïntroduceerd.
De actrice begon haar carrière op het toneel, waarna ze verschillende kleine rolletjes had in tv- series, waaronder Ugly Betty. Ze brak door met een rol in The Neighbors van ABC waarin ze twee seizoenen lang de de buitenaardse Jackie Joyner-Kersee speelde.

De serie Castle gaat over detectiveschrijver Richard Castle. Als de NYPD hem vraagt te helpen bij het oplossen van een copy-catmoord uit een van zijn boeken, raakt hij geïntrigeerd door rechercheur Kate Beckett. Zij lijkt het ideale nieuwe hoofdpersonage voor zijn nieuwe boekenreeks.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Castle, Toks Olagundoye, nieuw personage, Richard Castle, seizoen, detective

Populair nieuws