search
Netflix-thriller 'The Mother': JLo als ware moordmachine!

Netflix-thriller 'The Mother': JLo als ware moordmachine!

Na het ontvoeren van haar dochter verandert Lopez in een ware moordmachine.

Mitchell van Vuren
Na veel romantische films laat Jennifer Lopez nu wederom zien dat zij evengoed een actieheld kan zijn. In de nieuwste trailer van de Netflix-actiefilm The Mother zet zij alles op alles om haar dochter te beschermen. Bekijk de trailer gauw hieronder.

In de film van de regisseur Niki Caro spelen onder andere Gael Garcia Benal, Paul Raci, Joseph Fiennes en natuurlijk Jennifer Lopez. De laatste laat zich van haar beste kant zien als een dodelijke moordenaar, die uit is op wraak.

Waar gaat de film over?


Na jaren van schuilen in de wildernis van Alaska denkt het personage van Lopez dat zij eindelijk veilig is van de mensen die haar achtervolgen. Maar wanneer haar elfjarige dochter wordt ontvoerd, heeft ze geen andere keus meer.

Ze moet weer terugveranderen in de moordmachine, die zij voorheen was om het dierbaarste wat ze heeft weer terug te winnen: haar eigen kind. Voordat het zover is, kan de kijker rekenen op een film, bomvol geweld en actie.

Wanneer kunnen we The Mother verwachten?


Op de gepaste datum van Moederdag wordt de actiefilm gepubliceerd bij Netflix. Vanaf 12 mei kan elke moeder met een Netflix-abonnement dus genieten van The Mother.

Bekijk de trailer gauw hieronder.

Aanbevolen artikelen