Deze maand flink wat spanning en sensatie bij de NPO

Drama in het ziekenhuis, een mislukte overval en een Britse detective.

Mitchell van Vuren, 12-04-2023 07:10

In april verschijnen er weer veel verschillende soorten programma's en series bij de NPO en op NPO Plus. De redactie van SerieTotaal selecteerde 3 van de beste dramaseries om uit te lichten - check ze gauw hieronder.

Dag & Nacht | AVROTROS | Vanaf 12 april wekelijks op NPO1, bingen op NPO Plus


Ella is hoofd van de afdeling verloskunde en worstelt niet alleen met het personeelstekort, maar ook in de liefde. Op de dag dat afdelingsmanager Michael Ella te kennen geeft dat er absoluut geen geld is voor extra mankracht, komt ze er achter dat haar vermoeidheid nog een andere reden heeft…


Intruder | KRO-NCRV | Vanaf 21 april wekelijks op NPO2, vanaf 20 april bingen op NPO Plus


Sam vermoordt een inbreker en probeert, samen met z'n vrouw en hun vriendin, het zo te ensceneren dat het lijkt alsof het zelfverdediging was. Agente Karen twijfelt aan de aanpak van haar superieuren.


Detective Van der Valk | KRO-NCRV | Vanaf 6 mei wekelijks op NPO2, vanaf 27 april bingen op NPO Plus


In deze Engelstalige detectiveserie in Amsterdam moet commissaris Van der Valk telkens een nieuw misdrijf oplossen. Hierbij wordt hij bijgestaan door zijn trouwe medewerkers: inspecteur Lucienne Hassell, internetexpert Job Cloovers en sergeant Brad de Vries.


Lees meer over: dag en nacht, dramaserie, npo plus, npo start, npo, intruder, detective, detective van der valk, kim van kooten, series, kijken, beste, tips

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie