search
Wilde 'Stranger Things'-theorie denkt dat dit personage familie is van Vecna
Series / Nieuws

Wilde 'Stranger Things'-theorie denkt dat dit personage familie is van Vecna

Deze zogenaamd overleden moeder uit Hawkins zou wel eens een monster als broer kunnen hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn de afgelopen 4 seizoenen van Stranger Things heel wat fan theorieën bedacht. Ook voor seizoen 5 is er weer een hele interessante theorie: één personage zou namelijk familie zijn van Vecna.

Seizoen 4 heeft heel veel vragen van seizoen 3 beantwoord, maar eindigde ook met nieuwe mysteries. Het grootste antwoord dat er gegeven werd, ging over Henry Creel. Die we allemaal beter kennen als Vecna.

Er valt nog veel meer te leren over Vecna en zijn leven. In seizoen 4 werd er namelijk gespeeld met de waarheid en seizoen 5 zou dit weer kunnen doen om zo stiekem en onopgemerkt de zus van Vecna te onthullen.

Een heel stil personage


De theorie is ontstaan door de nieuwe personageposters. Elk hoofdpersonage heeft namelijk een poster gekregen, maar Karen Wheeler (Cara Buono) ook. Dit was al opvallend omdat ze een kleine rol heeft met minimale schermtijd.

De theorie kwam helemaal op gang toen ontdekt werd dat de poster van Karen dezelfde kleuren had als de rest van de personages die Creel House binnengingen. Fans denken dat dit geen toeval is en dat Karen een connectie heeft met Vecna. Namelijk dat ze zijn zogenaamd overleden zus is.

Bekijk hieronder de posters en stream Stranger Things op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen