search
Onverwoestbare Sylvester Stallone toont zijn zachte kant in 'The Family Stallone'

Onverwoestbare Sylvester Stallone toont zijn zachte kant in 'The Family Stallone'

Van zo'n zachte kant heb je deze bikkelharde acteur nog nooit gezien.

Mitchell van Vuren
Na zijn succesvolle televisierol in Tulsa King neemt Sylvester Stallone nu de volgende stap met een eigen realityserie: The Stallone Family. Nu heeft Paramount de releasedatum én een nieuwe trailer naar buiten gebracht. Vanaf 17 mei zal de realityserie over Stallone te zien zijn in de VS.

Helaas is dat nog niet het geval in Nederland. In de eerste plaats zal de serie uitkomen in de VS, Canada, Latijns-Amerika en Brazilië. Daarna zullen pas andere internationale markten volgen. In Nederland zal de serie hoogstwaarschijnlijk uitkomen via SkyShowTime, die gelieerd is aan Paramount+.

Wat staat ons te wachten in de serie?


Met de realityserie krijgt de kijker de kans om Stallone beter te leren kennen als een vader. Ook komt zijn vrouw Jennifer Flavin Stallone aan bod, die zakenvrouw is en mede-eigenaar van het merk Serious Skin Care. Twee van hun dochters hebben samen de podcast 'Unwaxed', en meerdere van hen zijn tevens bezig met hun eigen acteercarrière.

Trailer


De nieuwe trailer geeft een kijkje in het leven van de familie Stallone thuis en op het werk. Verder komen er ook een paar mooie cameos langs van Al Pacino en Dolph Lundgren.

Bekijk hieronder gauw de trailer. Voor nu is het nog onbekend wanneer en waar The Stallone Family zal uitkomen in Nederland.

Aanbevolen artikelen