search
DC-flop 'Shazam! Fury of the Gods' ook snel in Nederland te streamen?
Films / Nieuws

DC-flop 'Shazam! Fury of the Gods' ook snel in Nederland te streamen?

Al vanaf het moment dat 'Shazam! Fury of the Gods' in de bioscoop draaide is er gedoe rondom de film geweest. Helaas zijn een hoop mensen niet mals over de film.

Goed nieuws aan de andere kant, de film is namelijk nu al digitaal beschikbaar om te huren of te kopen in Amerika. Dit is alleen een stuk eerder dan gepland en al minder dan een maand nadat de film in de bioscoop kwam.

Warner Bros


Warner Bros kwam met het nieuws naar buiten dat de film in Amerika digitaal te kopen of te huren is vanaf 7 april. Pijnlijk, want dat is drie weken na de bioscooprelease. De Amerikaanse DVD release staat gepland voor 23 mei.

Wanneer in Nederland


Wanneer er een digitale release hier in Nederland of überhaupt buiten Amerika komt moeten we nog even afwachten. Momenteel is hier nog niets over naar buiten gekomen.

Wat denken we ervan?


Een hoop reacties op de film zijn niet mals. Wel zijn er ook mensen die wel enthousiast zijn. Heb jij de film al gezien?







Trailer


Als je de film nog niet gezien hebt, hij draait nog in de bioscoop. Bekijk hier de trailer en kijk of je de film nog in de bioscoop gaat zien, of toch wacht op een ander soort release in Nederland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen