search
Iconische avonturenfilm krijgt remake van Netflix: eerste foto onthuld
Films / Foto's

Iconische avonturenfilm krijgt remake van Netflix: eerste foto onthuld

Netflix heeft een first-look foto onthuld van de nog titelloze nieuwe bewerking van 'The Wages of Fear'. De remake is gebaseerd op de iconische Franse avonturenthriller geschreven door Henri-Georges Clouzots.

Het origineel van deze film komt alweer uit 1953. Netflix onthult nu een foto waarin we een eerste blik kunnen werpen op de remake.

Gebaseerd op een roman


De film is gebaseerd op de roman van Georges Arnaud. In dit originele verhaal zagen we een groep van vier wanhopige mannen. Al deze mannen zaten om verschillende redenen vast in dezelfde woestijnstad. Ze komen overeen hun leven te riskeren door liters nitroglycerine over kilometers gevaarlijk onveilig terrein te transporteren om een ​​woedende olieveld brand te helpen blussen.

Aanpassingen


Het werk werd aangepast door regisseur William Friedkin, ook wel bekend van The Exorcist en To Live and Die in L.A.. Zo deed hij bijvoorbeeld aanpassingen in de locatie en werd de lading in plaats van dynamiet veranderd naar nitroglycerine.

Een nieuwe ronde


Deze nieuwe remake is afkomstig van de Franse regisseur Julien Leclercq die de originele film heeft aangepast met zijn Ganglands co-schrijver Hamid Hlioua.

Wanneer en wie


Franck Gastambide, Alban Lenoir, Ana Girardot en Sofiane Zermani hebben getekend voor een hoofdrol in de nieuwe film. De productie van deze titelloze remake is pas net begonnen. Volgend jaar zal de film wereldwijd op Netflix verschijnen, nog even wachten maar we hebben hier wel de eerste foto.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen