search
'Stranger Things' breidt zich uit op Netflix met compleet nieuwe serie
Series / Nieuws

'Stranger Things' breidt zich uit op Netflix met compleet nieuwe serie

Na vier succesvolle seizoenen houdt het avontuur na het vijfde seizoen gelukkig niet op.

Veel producenten maken er tegenwoordig werk van om de wereld van films of series zo veel mogelijk uit te breiden. Zo is nu ook het geval bij Stranger Things. Netflix gaat binnenkort aan de slag met een geanimeerde Stranger Things-serie.

Alle details rondom de nieuwe serie worden nog streng geheim gehouden, alleen is wel bekend dat het zal worden geproduceerd door Eric Robles en Flying Bark Productions. Robles is bekend van geanimeerde series als Fanboy & Chum Chum, Glitch Techs en Random! Cartoons.

Duffer Brothers blijven aan het roer staan


"We hebben altijd gedroomd van een geanimeerde 'Stranger Things' in de trend van die zaterdagochtend cartoons waar we vroeger zo graag naar keken. En om deze droom dan gerealiseerd te zien worden is echt fantastisch. We kunnen niet wachten om meer met jullie te delen! Het avontuur gaat door…" Aldus de Duffer Brothers.

Het is voor Netflix en de geestelijke vaders van Stranger Things de Duffer Brothers logisch dat ze meer van de serie willen maken. Het is zo'n groot succes dat er al plannen zijn voor een toneelstuk op het West End en ook is er een real life spin-off in de maak. Ook over deze spin-off is nog weinig bekend maar daar zal vast snel verandering in komen.

Kijk nog eens alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen