search
'The Last of Us'-ster Bella Ramsey nu in imposante gevangenisserie
Series / Nieuws

'The Last of Us'-ster Bella Ramsey nu in imposante gevangenisserie

De actrice gaat na twee succesrollen bij HBO door naar de BBC.

Actrice Bella Ramsey, die onlangs veel aandacht heeft getrokken als Ellie in The Last of Us, heeft haar volgende grote rol te pakken in de BBC-serie Time. Ze voegt zich bij een indrukwekkende cast met onder andere Jodie Whittaker, Tamara Lawrance en Siobhan Finneran.

Geboren in 2003 is Bella Ramsey pas aan het begin van haar loopbaan in de filmwereld. Ondanks haar jonge voorkomen heeft ze al een flink portfolio klaarliggen. Zo speelde ze al Lyanna Mormont in HBO's Game of Thrones en Ellie in HBO's The Last of Us. Nu maakt ze de overstap naar de BBC.


Waar gaat Time over?


In de nieuwe serie van Jimmy McGovern zal Ramsey de rol van Kelsey op zich nemen, die samen met Whittaker als Orla en Lawrance als Abo in een vrouwengevangenis terechtkomt. In het eerste seizoen volgde de kijker Sean Bean en Stephan Graham die tevens in een gevangenis een hartverscheurend verhaal uitspeelden.

De reactie van Ramsey zelf


Ramsey zei over haar nieuwe rol tegen Deadline: "Ik ben erg blij om deel uit te maken van dit project, samen te werken met een ongelooflijk team en voort te bouwen op een prachtig eerste seizoen."

Ze ging verder: "En het is zo'n eer om Kelsey te zijn, ik ben echt opgewonden om de wereld een paar maanden via haar te ervaren."

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Time.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen