search
Krijgt Margot Robbie haar eigen grootse tv-serie op HBO Max en keert ze terug als Harley Quinn?
Series / Nieuws

Krijgt Margot Robbie haar eigen grootse tv-serie op HBO Max en keert ze terug als Harley Quinn?

Regisseur James Gunn verschaft duidelijkheid over een prequelserie voor dit populaire DC-personage.

Het DCU heeft de nodige ambitieuze plannen. Eerder werd bericht dat er een spin-off aankomt over slechterik Amanda Waller (Viola Davis).

Waller is een onderdeel van James Gunn's en Peter Safran's plannen. Dit officiële plan van de DC-bazen staat ook wel bekend als Chapter One: Gods and Monsters. Onlangs deed echter een gerucht de ronde over een bijzondere prequelserie.

Eigen serie of spin-off?


Het zou hier om het personage van Harley Quinn (Margot Robbie) gaan. De titel zou Harleen luiden en de periode beslaan waarin Harley zich teveel op The Joker richt en daardoor van het padje raakt. Op Twitter was Gunn echter zeer duidelijk: dit verhaal berust niet op de waarheid.Diverse mogelijkheden


Het personage is zeker populair, wat ook te merken is aan de alom geprezen animatieserie Harley Quinn, die inmiddels aan het vierde seizoen toe is. Het is dus aannemelijk dat we Harley ook in live-action vorm terug zouden kunnen zien.

De eerder genoemde spin-off Waller biedt een prima mogelijkheid in dit opzicht. Hetzelfde kan gezegd worden over Peacemaker, een tweede serie die zijn oorsprong kent in de Suicide Squad-films.

Zelfde personage, andere actrice?


De vraag is hier wel of we Margot Robbie terug zullen zien, of dat misschien Lady Gaga de rol overneemt. Immers, in de nieuwste de nieuwste Joker-film Joker: Folie à Deux speelt zij de rol van Joker's partner.

Eén en ander zal ongetwijfeld samenhangen met de plannen voor het DCU enerzijds, en de schema's van dan wel Margot Robbie of Lady Gaga anderzijds.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen