search
Oorlogsfilm 'Blood & Gold' van Netflix krijgt intensieve trailer

Oorlogsfilm 'Blood & Gold' van Netflix krijgt intensieve trailer

Vanaf 26 mei komt Netflix opnieuw met een oorlogsfilm. 'Blood & Gold' heeft dan nu ook een erg intensieve trailer gekregen.

Patricia Koning
Na het grote succes van Im Westen nichts Neues of ook wel All Quiet on the Western Front genoemd, welke vier Oscars wist binnen te slepen, brengt Netflix ons vanaf 26 mei opnieuw een oorlogsfilm.

Gemeenschappelijke vijand


Blood & Gold gaat over de deserteur Heinrich. Hij is op weg naar zijn dochter als hij wordt tegengehouden door de SS. Wanneer ze hem achterlaten, al hangend aan een boom, wordt hij op het laatste moment gered door boerin Elsa.

Samen gaan ze de strijd aan met hun gemeenschappelijke vijand voor gerechtigheid en hun gezinnen. Een explosieve zoektocht naar een Joodse goudschat begint en brengt vele geheimen aan het licht.

Regie en cast


Regie van de film is in handen van Peter Thorwarth, hij heeft onder andere de films Blood Red Sky en Der letzte Bulle op zijn naam staan.

We zien in de film Robert Maaser (1917), Marie Hacke (Outlander), Alexander Scheer (Blood Red Sky) en Roy McCrerey (The Four Mothers).

Trailer


Hieronder de trailer met explosieve en intensieve beelden. Vanaf vrijdag 26 mei stream je de film bij Netflix.

Aanbevolen artikelen