search
Dit personage uit 'House of the Dragon' keert waarschijnlijk niet terug in seizoen 2
Series / Nieuws

Dit personage uit 'House of the Dragon' keert waarschijnlijk niet terug in seizoen 2

De productie van seizoen 2 van 'House of the Dragon' is eindelijk begonnen, maar niet alle acteurs uit het eerste seizoen staan op de castlijst.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een belangrijke House of the Dragon-acteur staat niet op de castlijst van seizoen 2 en zal waarschijnlijk niet terugkeren in het aankomende seizoen.

De productie van het tweede seizoen van House of the Dragon is onlangs gestart, maar minstens één belangrijke acteur uit het eerste seizoen staat niet op de castlijst. Het gaat om Graham McTavish, die de rol van Ser Harrold Westerling speelde.

Ser Harrold in seizoen 1


Ser Harrold was in het begin van de serie niet zo belangrijk, maar daar kwam op het einde verandering in. In aflevering 9 kreeg de leider van de Koningsgarde de opdracht om prinses Rhaenyra te vermoorden. Harrold weigerde echter deze opdracht omdat hij trouw wilde blijven aan de overleden koning Viserys en overhandigde symbolisch zijn witte cape.

Kans op terugkeer


Hoewel het er dus op lijkt dat Ser Harrold niet in seizoen 2 van House of the Dragon zal verschijnen, betekent het niet dat we hem nooit meer zullen zien. We hebben hem namelijk nooit echt in beeld gezien toen hij werd vermoord, dus er is een kans dat hij nog leeft.

Misschien maakt de acteur dus een terugkeer in latere seizoenen. In een interview van afgelopen jaar met TVLine kreeg hij de vraag over zijn potentiële toekomst in de serie en hij antwoordde dat er mogelijkheden waren voor "een aantal scenario's". We zullen dus nog even moeten afwachten om te zien of hij ooit terugkeert of niet.



HBO Max


Stream het eerste seizoen van House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen