search
Spionageserie 'Slow Horses' krijgt versterking van bruutste 'Matrix'-acteur
Series / Nieuws

Spionageserie 'Slow Horses' krijgt versterking van bruutste 'Matrix'-acteur

Plus een aantal andere interessante namen die zich voegen bij de toch al zo imposante cast.

Een prachtige lijst aan acteurs, waaronder Hugo Weaving (The Matrix, Captain America), James Callis (Battlestar Galactica), Joanna Scanlan, Ruth Bradley en Tom Brooke, is toegevoegd aan de cast van het aankomende seizoen van de Apple TV+-spionageserie Slow Horses.

Oldman & co.


De genoemde namen zullen te zien zijn naast terugkerende castleden als Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan en Jonathan Pryce.Het alweer vierde seizoen van de bejubelde serie wordt geregisseerd door de gelauwerde Adam Randall en verfilmt de roman Spook Street uit 2017.

In het vierde seizoen ontploft een bom in een druk winkelcentrum, waarbij veertig burgers omkomen. Het disfunctionele team van MI5-agenten van Slough House moet er nu alles aan doen om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de vreselijke daden.

Back-to-back


De opnames van het derde en vierde seizoen vinden achter elkaar plaats, net zoals bij de eerste en tweede seizoenen. Het derde seizoen wordt later dit jaar beschikbaar gesteld voor streaming, terwijl het vierde seizoen momenteel wordt gefilmd.

Je kijkt Slow Horses op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen